Konferensmapp på Pulsen konferens

Personligt, Proffsigt och Prisvärt är grundläggande värdeord för varumärkena Pulsen Konferens och Restaurang Astern. Värdeorden beskriver företagets policy och medarbetarnas värderingar, hur vi arbetar och hur vi vill bli uppfattade av våra kunder.

Personligt

När du som kund kontaktar Pulsen Konferens eller Restaurang Astern får du en kontaktperson som följer dig genom hela arrangemanget och som håller i alla trådar, oavsett om det gäller hålltider, skrivmaterial och teknisk utrustning, fika och mat eller bokning av underhållning, aktiviteter och hotellboende, med mera.

Proffsigt

Vår miljö och kunskap samt våra möjligheter medför att du tryggt ska uppleva att det som bokas också genomförs på ett engagerat, tydligt och korrekt sätt. Kvaliteten på det som erbjuds på Pulsen Konferens och Restaurang Astern ska vara så hög att du som kund inte bara ska vara nöjd med upplevelsen utan att du vill komma tillbaka till oss.

Prisvärt

Pulsen Konferens erbjuder prisvärda konferenspaket med stort innehåll i skön och inspirerande miljö. Vi tummar aldrig på kvalitet och engagemang men håller priser som passar alla företag, organisationer och kommuner.

Vår vision

Pulsen Konferens och Restaurang Astern skall vara en självklar partner i Borås för företag, organisationer och privatpersoner när de skall genomföra träffar, möten, konferenser, föreläsningar eller andra evenemang för slutna sällskap upp till 400 personer.

Vi strävar hela tiden efter att vara det bästa alternativet i vår region genom att erbjuda personlig, professionell och prisvärd service och därigenom erhålla nöjda, återkommande kunder.

Ekologiskt- & rättvisemärkt tänkande

Vi arbetar dagligen med färska råvaror och vi arbetar nästan uteslutande med ekologiska mejerivaror och frukt. Grönsaker handlar vi till viss del direkt av KRAV-certifierade Naturbruket i Änga. Fisken är till största delen MSC-märkt vilket borgar för hållbart fiske och köttet vi serverar är oftast Svenskt och vi ökar här andelen KRAV-märkt kött för varje dag som går. Vårt kaffe/te är Eko- och Fairtrade certifierat.
Från och med år 2014 är restaurangen KRAV-Certifierad på nivå 1, vilket innebär att minst 25%, eller minst femton basråvaror, används i all matlagning.
Vi ligger i dag strax över 50% och avser att ansöka om certifiering på nivå 2 senast år 2018.


kontaktbild

Kontaktperson

Frida Börjesson


Kontaktperson

Sandra Lillvik

Restaurang Astern