Blundande man i gräset med dator på magen

Dagens lunch - lunchmeny vecka 21

20 - 24maj

MÅNDAG

-Stekt lax serveras med romsås samt citron
-Pytt i panna med ägg och rödbetor
*Dagens vegetariska soppa inklusive salladsbuffé

TISDAG

-Tomatbakad fisk serveras med spenatcrème
-Helstekt fläskkarré med äppelgräddsås & kokt morot
*Dagens vegetariska soppa inklusive salladsbuffé

ONSDAG

-Prästostgratinerad fisk med potatispuré samt vitvinssås
-Grönsaksstekta nudlar serveras med kycklingfärsbiff & sesamdipp
*Dagens vegetariska soppa inklusive salladsbuffé

TORSDAG

-Panerad fiskfilé serveras med räkmajonnäs

-Nattbakad bringa med ananassalsa samt ljummen färskpotatissallad
*Dagens vegetariska soppa inklusive salladsbuffé

FREDAG

-Pocherad fisk med hackat ägg, räkor & brynt smör
-Tomat & mozzarellagratinerade kalvfrikadeller serveras med pasta
*Dagens vegetariska soppa inklusive salladsbuffé

Dagens lunch, vardagar kl 11:00-14:30
Varmrätt, salladsbuffé, liten soppa, bröd, måltidsdryck, kaffe och liten hembakad kaka. 105 kr inkl. moms.

Kuponghäfte finns att köpa, 10 kuponger för 990 kr inkl. moms.

*Dagens vegetarisk soppa inklusive salladsbuffé/bröd. Soppan serveras måndag-fredag, kostar 95 kronor.

KRAV-MÄRKT RESTAURANG

Kretsloppsveckan i Borås 2013 var startskottet och väckarklockan för oss att lägga om från konventionella råvaror till ekologiska. Det är råvarornas kvalitet och smak som påverkat oss att vilja fortsätta!

Vi arbetar målmedvetet för att öka andelen ekologiska råvaror utan att höja priset till våra gäster. I början byttes alla basråvaror som mjölk, smör, lök, stekolja, socker, mjöl och ost. I nästa steg byttes all vit fisk och räkor ut till msc-märkt, dvs hållbart fiskad. Vi letar ständigt efter fler bra ekologiska råvaror för att nå vårt interna mål på 50%. Utöver de ekologiska inköpen använder vi mycket svenskt och närproducerat vad gäller kött och grönsaker.

Vår KRAV-certifiering garanterar att minst 25% av ALLA inköpta råvaror är godkända enligt KRAVs regler för ekologiskt.



kontaktbild

Kontaktperson

Mikael Berglund Hveem

Konferens- & restaurangansvarig