Julbord på Restaurang Astern

Julbord på Restaurang Astern 2018

Gröna kransar och julstjärnor pryder väggar och fönster. Vi förvandlar våra nyrenoverade lokaler till vacker julmiljö. Sillen är inlagd och laxen gravad. Vi dukar fram charkuterier, köttbullar, grönkål, julgodis och en stor portion kärlek. Mer ekologiskt, närproducerat och grönare än någonsin.

Vi är oerhört glada och stolta över alla fina rekommendationer och lovord som vi fått genom åren. För ett par år sedan KRAV-certifierade vi hela restaurangen och för varje år utökar vi innehållet rejält vad gäller ekologiska råvaror på julbordet. Vi gör det för att det känns bra i hjärtat när vi vet, att köttet kommer från djur som har haft det bra och att grönsaker har odlats utan kemiska bekämpningsmedel. För det allra mesta så smakar det också bättre!

Boka ditt julbord på astern@pulsen.se eller 033-17 18 93

2018 finns det en tydlig trend att äta mer grönt. Våra kockar har därför lagt in flera vegetariska alternativ på de olika buffédelarna och som vanligt serveras den varma julmaten direkt över disk.

LUNCHJULBORD

Vi har en mångårig tradidion av att servera fullskaligt julbord även på lunchtid. I år startar vi fredagen den 7:e december och kör på ända till torsdagen den 20 december.

KVÄLLSJULBORD

Vi har kvällsjulbord för både slutna grupper och öppna kvällar för mindre sällskap. Datum ser ni i rutan intill.

ABONNERING Sällskap över 150 personer kan abonnera hela restaurangen kostnadsfritt alla dagar i veckan. Ring oss för offert! 033-171893 eller mail astern@pulsen.se

FAMILJENS JULBORD

Lördagen den 15:e december välkomnar vi hela familjen. Det blir ansiktsmålning för barnen och Tomte-DJ samt paketutdelning. 

Dela gärna
Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på LinkedIn Skicka detta via e-post
Julbord på Restaurang Astern - ett välfyllt godisbord

JULBORD (LUNCH)

Fredag 7 dec - Torsdag 20 dec

JULBORD (KVÄLL)

Torsdag 29 nov - Torsdag 20 dec

Du kan abonnera restaurangen upp till 350 personer.

BOKA DITT JULBORD REDAN IDAG 
Ring 033-17 18 93 eller maila till astern@pulsen.se

BILDER FRÅN VÅR JULTRADITION


kontaktbild

Kontaktperson

Mikael Berglund Hveem

Konferens- & restaurangansvarig