Julbord på Restaurang Astern

Kund- och säljansvarig till Pulsen Konferens

Pulsen Konferens är ett eget bolag inom Pulsenkoncernen. Sedan 2002 har Pulsen Konferens, tillsammans med Restaurang Astern, skapat möten för privatpersoner, organisationer och företag. Här erbjuds konferenspaket, dagens lunch och festlokaler i en miljö som tidigare varit bomullsmagasin. Vi strävar hela tiden efter att vara det bästa alternativet i vår region genom att erbjudapersonlig, professionell och prisvärd service och därigenom erhålla nöjda, återkommande kunder. Vi har ett tydligt ekologiskt- & rättvisemärkt tänkande och vi innehar Borås första KRAV-certifikat för konferens- och lunchanläggningar.

Vi vill fortsätta vara den personliga samarbetspartnern som är med kunden i alla stegen och söker nu dig som vill vara med och bidra till detta i en kombinerad tjänst som säljande kundansvarig och konferensvärd!


DINA ARBETSUPPGIFTER
En dag som erbjuder alltifrån personliga möten och koordinering av konferenser till att utveckla säljportföljen och bygga långsiktiga affärsrelationer hos en lokal aktör med gott renommé – det kan du få hos Pulsen Konferens!

I tjänsten som kund- och säljansvarig bearbetar du Pulsen Konferens kunder och ser till att vi bibehåller vår plats som den självklara partnern vid möten och konferenser, både genom att upprätthålla vårt befintliga nätverk och via nykundsbearbetning. Du utvecklar relationer med kunder i form av kommuner, besöksnäring och privata företag. Du ges frihet att själv planera
ditt arbete med nya idéer, besök och kundevent. Vidare stöttar du upp vår konferensverksamhet och ser till att våra gäster får yttersta service, där du är flexibel i dina arbetsuppgifter. Bland annat är du behjälplig med alltifrån att förbereda lokalerna inför dagens möten och konferenser till att säkerställa teknisk utrustning.

DIN PROFIL
Vi söker dig som tidigare har haft ett tydligt kundansvar och har lång sälj- och serviceerfarenhet. Du har ett uppbyggt kontaktnät i Borås och god lokalkännedom. Du har en god datorvana, framförallt inom Officeprogrammen. Ditt arbetssätt karaktäriseras av struktur, proaktivitet och prestigelöshet. Tycker du, precis som vi, att personlig och professionell service är det roligaste som finns och ser dig själv som engagerad och kan bidra med positiv energi?
Då har du kommit rätt.

Pulsen Konferens erbjuder dig en stimulerande tjänst hos en trygg och stabil arbetsgivare, med ett gott arbetsklimat. Då tjänsten är ny får du möjlighet till eget ansvar, samtidigt som du arbetar nära dina kollegor med en hög teamkänsla. Du vill ha en variationsrik tjänst med många kontaktytor.

VI SÖKER PULSENS KONFERENS NÄSTA REPRESENTANT.
HAR VI EN MATCHNING?

Välkommen med din ansökan via www.effektiv.se. Urval och intervjuer kommer att ske löpande.

Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Therése Brundin: 0709-64 42 10; therese@effektiv.se alternativt Sanna Johansson: 0733-56 49 81; sanna@effektiv.se

Dela gärna
Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på LinkedIn Skicka detta via e-post