Dagens lunch

Måndag

  • Kycklingfilé serveras med rödvinssky, potatismos samt dragon glaserade morötter
  • Persiljebakad Torsk serveras med smörad pepparrotsbuljong samt broccoli och rostad blomkål
  • Veg:
    BBQ glaserad tempeh serveras med bakad potatis med persilja- & vitlökskräm samt cole slaw

Tisdag

  • Oxbringa serveras med krossad parmesanpotatis, sotad romansallad, zucchini, rödlök samt en salviasky
  • Sotad kummel med rostad fänkål, zucchini, romansallad, matvete samt gräslökskräm
  • Vegetarisk:
    BBQ glaserad tempeh serveras med bakad potatis med persilja- & vitlökskräm samt cole slaw

Onsdag

  • Biff Röd curry med broccoli, morot samt kokosmjölk serveras med jasminris och koriander
  • Havets wallenbergare med skaldjurssås, picklade grönsaker samt kokt potatis
  • Vegetarisk:
    BBQ glaserad tempeh serveras med bakad potatis med persilja- & vitlökskräm samt cole slaw

Torsdag

  • Lammkebab serveras med couscoussalad (aubergine, paprika, lök), het tomatsås samt rostad fetaost
  • Panerad sej serveras med skagenröra, ärtor med fänkål samt krossad potatis
  • Vegetarisk:
    Lasagna med ricotta- & spenat serveras med en parmesansås och spenatsallad

Fredag

  • Asterns hamburgare serveras i ett briochebröd med svartpepparkräm, sallad, tomat, silverlök, cheddarost samt rostade potatisklyftor slungad med gräslök- & parmesan
  • Sotad torskmed rostad fänkål, zucchini, romansallad, matvete samt gräslökskräm
  • Vegetarisk:
    Lasagna med ricotta och spenat serveras med en parmesansås och spenatsallad

Information

11:30 – 13:30

Dagens varmrätt
Inklusive salladsbuffé, härbakat bröd, måltidsdryck, kaffe och hembakad kaka

105 kr

Lunchkuponger
Köp tio lunchkuponger till ett smart pris

990 kr

Lunch Borås Pulsen

Matfilosofi

“Både människor, djur och natur mår bättre när vi väljer naturligt producerad mat.”