Dagens lunch

Måndag

  • Långkokt fläskbog med senapskräm, rostade rotfrukter samt lökkompott
  • Persiljebakad sej serveras med potatispuré, vitvinssås samt morot- och sockerärtor
  • Vegetarisk:
    Sotad halloumi med rostad morotskräm smaksatt med ingefära samt persiljerot

Tisdag

  • Kyckling Vindaloo med indisk rödkålssallad, pappadumcrisp samt koriander
  • Stekt torsk med dansk remoulad serveras med kokt potatis och gröna ärtor
  • Vegetarisk:
    Sotad halloumi med rostad morotskräm smaksatt med ingefära samt persiljerot

Onsdag

  • Brässerad oxkind med chimichurri serveras med rostad blomkål, morot samt ruccola
  • Pocherad fisk med sidfläsk och fänkål serveras med musselsås
  • Vegetarisk:
    Sotad halloumi med rostad morotskräm smaksatt med ingefära samt persiljerot

Torsdag

  • Lammfärsbiff med serveras med bakad tomat och fetaost samt potatis ecrasé
  • Basilikabakad fisk med rostad zucchini, paprika och rödlök. Serveras med aioli
  • Vegetarisk:
    Rostad blomkål serveras med hummus, syltad blomkål samt rostade hasselnötter

Fredag

  • Fläskschnitzel serveras med stekt potatis, skysås samt ärtor och citronsmör
  • Halstrad fisk med picklade primörer samt dillkräm
  • Vegetarisk:
    Rostad blomkål serveras med hummus, syltad blomkål samt rostade hasselnötter

Information

11:30 – 13:30

Dagens varmrätt
Inklusive salladsbuffé, härbakat bröd, måltidsdryck, kaffe och hembakad kaka

105 kr

Lunchkuponger
Köp tio lunchkuponger till ett smart pris

990 kr

Lunch Borås Pulsen

Matfilosofi

“Både människor, djur och natur mår bättre när vi väljer naturligt producerad mat.”