Pulsen Konferens

Personligt, proffsigt och prisvärt

Våra värdeord beskriver företagets policy och medarbetarnas värderingar, hur vi arbetar och hur vi vill bli uppfattade av våra kunder.

Alltid nöjd med den service man får på Pulsen. Eloge till personalen.

Anita Olofsson

Vår vision

Pulsen Konferens och Restaurang Astern skall vara en självklar partner i Borås för företag, organisationer och privatpersoner när de skall genomföra träffar, möten, konferenser, föreläsningar eller andra evenemang för slutna sällskap upp till 400 personer.

Vi strävar hela tiden efter att vara det bästa alternativet i vår region genom att erbjuda personlig, professionell och prisvärd service och därigenom erhålla nöjda, återkommande kunder.

Personligt

När du som kund kontaktar Pulsen Konferens eller Restaurang Astern får du en kontaktperson som följer dig genom hela arrangemanget och som håller i alla trådar, oavsett om det gäller hålltider, skrivmaterial och teknisk utrustning, fika och mat eller bokning av underhållning, aktiviteter och hotellboende, med mera.

Proffsigt

Vår miljö och kunskap samt våra möjligheter medför att du tryggt ska uppleva att det som bokas också genomförs på ett engagerat, tydligt och korrekt sätt. Kvaliteten på det som erbjuds på Pulsen Konferens och Restaurang Astern ska vara så hög att du som kund inte bara ska vara nöjd med upplevelsen utan att du vill komma tillbaka till oss.

Prisvärt

Pulsen Konferens erbjuder prisvärda konferenspaket med stort innehåll i skön och inspirerande miljö. Vi tummar aldrig på kvalitet och engagemang men håller priser som passar alla företag, organisationer och kommuner.

Sabina Eriksson, vd Pulsen Konferens och Restaurang Astern

Sabina Eriksson

VD Pulsen Konferens & Restaurang Astern
033-17 18 00