Helhetslösningar

Vår målsättning är att du ska få ett givande möte, konferens eller arrangemang utifrån våra ledord personligt, proffsigt och prisvärt. Du fokuserar på innehållet så tar vi hand om allt annat.

Från din första kontakt med oss till att sista deltagaren lämnar konferensen finns vår konferensvärd vid din sida för att hjälpa till med de praktiska delarna av mötet.

Vi har lokaler både för de mindre mötena och för de större samlingarna med hundratals deltagare. Naturligtvis med den teknik och den kringutrustning som krävs för ett modernt möte.

Mat och dryck

Genom vår KRAV-certifierade restaurang löser vi också mat och dryck under konferensdagen. Under Konferenspaket hittar du våra standardlösningar för hel- och halvdagskonferenser. Om det finns önskemål kan vi för större grupper även ordna mat på kvällen efter konferensen.

Hotell i samband med vistelsen

Vi har ett nära samarbete med lokala hotell i Borås. Om du behöver hjälp med bokning av logi ordnar vi detta, naturligtvis utan någon extra kostnad. Säg till i samband med din bokning, så att vi hinner undersöka om det finns lediga rum för det aktuella datumet.

Våra samarbetshotell är:

Quality Hotel Grand

Comfort Hotel Jazz

Scandic Plaza Borås

Förgyll ditt arrangemang lite extra

Pulsen Konferens samarbetar med en rad lokala partners inom event, underhållning, upplevelser och äventyr. Här finns möjlighet att göra något utöver det vanliga som dina deltagare garanterat kommer minnas. Vi hjälper gärna till med tips och idéer, och om du vill bokar vi hela arrangemanget åt dig.